KRVAVI POSAO PRODAVAČICE

Napadali je noževima, puškama, šakama...

Bionic
Reading

Iako ima samo trideset godina, prodavačica u jednoj zadarskoj trgovini više je puta bila žrtva razbojnika

ZADAR - Na radnom mjestu Krajnu Krajnović napadali su puškom i noževima. Najgori napad dogodio se prije šest mjeseci kada je gotovo umrla od ozljeda. Dvadesetjednogodišnji napadač Marko Knežević, pljačkajući trgovinu, ubo ju je nožem u vrat te joj nogom slomio nos i čeljust.

Hrabra prodavačica nije odustala od istog posla te je prije nekoliko dana počela opet raditi. Radi pola radnog vremena, a kaže kako pokušava taj dan izbaciti iz glave.
Posljednji napad je najteži, ali ne i jedini. Susret razbojnicima Krajna je doživjela još kao tinejdžerka.

'Bila sam u trgovini kad je ušao maskirani muškarac naoružan puškom. Tako 'opremljen' zatražio je novac nakon čega sam ga ja onako ljuta odmah izgurala iz trgovine. On je nakon toga pobjegao. Dvaput nakon toga trgovinu su pokušali opljačkati maskirani muškarci prijeteći mi nožem, no naravno, nisu uspjeli. Sve napadače ubrzo nakon što bih ih ja nekako otjerala uhvatila je policija', ispričala je prodavačica za Slobodnu Dalmaciju.

Posljednjeg će se napada još dugo sjećati. Nakon gotovo kobnih ozljeda koje joj je nanio, razbojnik je iz trgovine njezinog oca uzeo svega 2.880 kuna.