TENIS ZA KONZOLAŠE

Najavljen Top Spin 4

07.09.2010 u 23:32

Bionic
Reading

2K Sports najavljuje najnoviji naslov u franšizi Top Spin

Top Spin serijal je jedna od najuspješnijih franšiza simulacija tenisa, pa ne iznenađuje najava izlaska i četvrtog naslova u nizu pod jednostavnim imenom Top Spin 4.

 

O igri nije poznato mnogo detalja, no autori najavljuju iznimno detaljne modele igrača, ali i jedinstvene animacije pokreta za svakoga igrača. Naravno, u igru će biti uključeno više igrača no u prva tri naslova.

 

Osim toga, iz 2K Gamesa najavljuju i posebne sadržaje za one koji igru kupe već u pretprodaji, a to će navodno biti mogućnost igranja s Andreom Agassijem, no ta ponuda će vrijediti samo za vlasnike PS3 i Xbox 360 konzola. 

Greg thomas (2k Sports)
'Top Spin 4 bit će najrealističnija i najuzbudljivija igra u franšizi.' 

 

'Za ovaj nastavak razvojni tim je fokusiran na izradu sportske simulacije pomoću koje će igrači moći iz prve ruke iskusiti nevjerojatnu razinu realizma igrača i stadiona te autentičnog zvuka snimljenog na pravim teniskim mečevima te potpuno novi sustav kontrola kako bi nadjačali suparnike', entuzijastičan je Greg Thomas, predsjednik proizvodnje u 2K Sports.

 

Na igri radi 2K Czech, zaslužan i za recentnu i polu-uspjelu Mafiju 2. Top Spin 4 najavljen je za 2011. godinu, i to za PS3, Xbox 360 i Wii.