treći dio franšize

Najavljen Batman: Arkham Origins!

10.04.2013 u 11:35

Bionic
Reading

Nakon 'Arkham Aslyum' i 'Arkham City' stiže nam i treći dio fantastične franšize i to pod imenom 'Arkham Origins', objavio je Warner Bros.

Nešto manje od dvije godine po izlasku Batman: Arkham City, Warner Bros. službeno je najavio i treći dio franšize – Batman: Arkham Origins. Igra je najavljena za PC, PS3, Xbox 360 i Wii U platforme, a riječi o verzijama za konzole sljedeće generacije još nema.

 

Nažalost, 'Arkham Origins' neće razvijati Rocksteady koji se iskazao s prve dvije igre već je razvoj preuzeo WB Games Montreal, očito interni studio Warner Bros.-a. Ali, to ipak nisu loše vijesti. Naime, već sljedeće godine na tržištu bi se trebala pojaviti nova Batman igra na kojoj već sad radi Rocksteady i koja će, predviđamo, biti next-gen naslov.

 

O radnji same igre zasad se zna vrlo malo – Batman: Arkham Origins biti će prequel prvim igrama u kojoj će igrač preuzeti nadzor nad mladim Batmanom koji će krvoločne zlikovce Arkhama sresti po prvi put.

 

 

Arkham će ovaj put biti duplo veći no u Arkham Cityju te će biti potpuno funkcionalni grad, a predstavljen je i potpuno novi negativac – Black Mask. Upravo on će na Badnjak orkestrirati potjeru za Batmanom u kojoj će sudjelovati osam opakih zločinaca.

 

Više detalja o samoj igri najvjeorjatnije ćemo zasznati već u narednim danima.