PROMET OTEŽAN

Na ulazu u tunel Sv. Rok kolona od 3 kilometara

28.03.2016 u 18:00

Bionic
Reading

Pojačan je promet na glavnim cestovnim pravcima, osobito na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče, u smjeru unutrašnjosti, te A3 Bregana-Lipovac u smjeru Zagreba, a povremena čekanja moguća su u trajektnim lukama i pristaništima te graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Slovenijom. Na naplatnim postajama Lučko i Demerje (A1) te Zagreb istok (A3) nema dužih čekanja

Na autocesti A1, zbog radova, kroz tunel Sveti Rok u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine. Zbog gustog prometa, između vijadukta Baričević i južnog ulaza u tunel Sveti Rok, u smjeru unutrašnjosti, vozi se usporeno u koloni dugoj oko 3 km. Mole se vozači da se pridržavaju ograničenja brzine kroz tunel Sveti Rok kako bi se izbjeglo nepotrebno usporavanje i dodatno otežavanje prometa!

Zbog prometne nesreće na 60. +300 km autoceste A3 Bregana-Lipovac između čvora Ivanić Grada i odmorišta Ježevo, u smjeru Zagreba, u kojoj je sudjelovalo više vozila, vozi se otežano u koloni od 1,5 km. Upozoravamo vozače da nailaskom na mjesto nesreće smanje brzinu i poštuju upute prometne policije i cestara! 

Zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 285. km kod odmorišta Bošnjaci, u smjeru lipovca, vozi se jednim trakom usporeno.

Mjestimice mokrih i skliskih kolnika ima u Gorskom kotaru, Lici i dijelu središnje Hrvatske, Hrvatskog primorja te Istre.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru, a ima je i na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Bosiljevo2 i Kikovica.

Zbog redovnog održavanja tunela Pećine, 28.ožujka od 22.00 do 05.00 sati, bit će zatvorena dionica ceste D404 između čvora Vežica i ul.A.K.Miošica (Rijeka) u oba smjera. Mole se sudionici u prometu da se pridržavaju privremeno postavljene prometne signalizacije.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zbog radova redovnog održavanja zatvoren je vozni trak na vijaduktu Zečeve Drage i u tunelu Veliki Gložac u smjeru Zagreba od 15. +300 do 9. +500 km.