UNUKA ZNAJU SVI

Na službenoj adresi ni traga Ivančićevoj tvrtki

02.03.2010 u 11:44

Bionic
Reading

Novinari Jutarnjeg lista potražili su sjedište tvrtke unuka glavne državne revizorice Šime Krasić koji se proslavio kupnjom dugoreške pamučne industrije. Tvrtka Prave nekretnine d.o.o., osnivača i direktora Luke Ivančića, pri Trgovačkom sudu je registrirana na adresi Prištinska 1c u zagrebačkom kvartu Dubrava, a na toj istoj adresi je prijavljena i Silvana Ivančić, Lukina majka i kći državne revizorice Šime Krasić. Međutim, ništa ne upućuje na to da se u raskošnoj trokatnici nalazi tvrtka 19-godišnjeg Šimina unuka, preko koje je za 17 milijuna kuna kupljena Pamučna industrija Duga Resa

Da je riječ upravo o kući u kojoj živi poduzetni mladi unuk Šime Krasić sa svojom obitelji, novinari Jutarnjeg doznali su od susjeda. Na upit zna li gdje je tvrtka Prave nekretnine, prva susjeda je novinarima odgovorila da za tu tvrtku nikad nije čula.

No kada su je pitali gdje živi obitelj Krasić, odmah je sa smiješkom pokazala susjednu kuću.

Iako je ispred kuće u 15.30 sati bio parkiran BMW 3 vrijedan oko 60.000 eura i Renault Twingo, nitko nije otvarao vrata. U predvorju kuće nalaze se četiri zvona, no nije bilo nikakvog odaziva.

Niti na telefonske pozive nitko nije odgovarao. Inače, osim nedodirljive i moćne bake, Lukina majka Silvana Ivančić također je na visokim pozicijama. Ovlašteni je revizor i sudski vještak za financije i računovodstvo Županijskog suda u Zagrebu te broker i član suradnik Središnje depozitarne agencije.