Moje moje, a zapravo Petrine igrarije

Moje moje, a zapravo Petrine igrarije

01.12.2011 u 17:52

Bionic
Reading

Petra Mikić, prijateljica prijateljice, voli preuređivati sve što joj dođe pod ruku. I to ne čini iz koristi već iz čiste, nepatvorene potrebe za zabavom i - igranjem!

Život je jednostavan i lijep. Zdraffkica mi pošalje mejl s radovima svoje prijateljice Petre, misleći da bi me mogli zanimati. Bude u pravu, jer me poznaje. Pošaljem mejl Petri, jer osim što me zanimaju njezini radovi, već dugo gledam jedan bezličan ikejin stolić kojega sam prvo htjela ofarbati u ciklama ružičasto, pa u tirkizno pa sam odustala i izgubila se u mislima o smislu svog postojanja ...

Petra je iste takve stoliće jednostavno oslikala akrilnim lakom i odgovorila mi na mejl:

Što se tiče namještaja ... nema ti tu neke velike filozofije, imala sam par tih stolića, bili sumi dosadni, uzela sam akrilni lak i kist te ih oslikala...prije togasam već osvježila nekoliko komada bakinog namještaja... mom frendu sesvidio stolić s mačkom pa sam napravila još jedan i komodu... sve to tise događa u mom dnevnom boravku kad želim smiriti živce ili jednostavno nemam pametnijeg posla.
bavim se i keramikom, ali ti predmeti nisu na prodaju, samo za osobnigušt :)

pozz
petra

I to je to :). Zato, ako imate problema sa žifcima ili višak kreativne energije ne trošite je na Facebook i razmišljanje o tome kako vodite dosadan život, jer su frendovi upravo postali fotke s najluđeg tuluma kojemu niste nazočili.

Kist u ruke i oslikajte prvo što vam se dopadne šaka! Onako, spontano i za osobni gušt ;).


Komoda s mačkama nastala nakon što se ...


... Petrinom frendu svidio stolić s istovjetnim motivom


I moj omiljeni stolić oslikan omiljenim mi obrokom - doručkom :P!