KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ

Moguća predsjednica prošetala Zagrebom

07.01.2014 u 16:38

Kolinda Grabar Kitarović u šetnji Cvjetnim trgom

Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor

Bionic
Reading

U posljednje vrijeme vide je na niz funkcija, kao kandidatkinju HDZ-a za Pantovčak, nositeljicu liste HDZ-a za europske izbore… Kolinda Grabar Kitarović o tim se probnim balonima nije još očitovala iako je početak siječnja provela u Zagrebu

Fotoreporter Pixsella ulovio je pomoćnicu glavnog tajnika NATO saveza u šetnji zagrebačkim Cvjetnim trgom u utorak. Iako nekadašnja HDZ-ova ministrica vanjskih poslova i hrvatska veleposlanica u Washingtonu nije pokazivala prevelikog interesa za ponovno vraćanje u hrvatski politički život, mnogi joj namjenjuju razne uloge. Spominje se kao glavni adut HDZ-a na izborima za Europski parlament sljedeće godine i, češće, kao kandidatkinja te stranke za predsjednicu države.


Građani očito nemaju ništa protiv. Naime, da se ovih dana održavaju predsjednički izbori, najozbiljnija protukandidatkinja očito izuzetno omiljenom Ivi Josipoviću bila bi upravo Grabar Kitarović. Istraživanje CRO Demoskop koje je za HRT provela agencija Promocija plus pokazalo je kako bi Josipović bi u prvom krugu osvojio 51,7 posto glasova, dok bi Grabar Kitarović osvojila 17,4 posto.