PRIORITETI

Modrić o transferu tek nakon Eura

16.05.2012 u 11:18

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i nogometaš Tottenhama Luka Modrić najavio je kako će nakon Eura obznaniti svoje namjere glede nastavka klupske karijere, uz naznaku da bi to moglo biti izvan White Hart Lanea

Pomalo ironično, klub koji je prošle sezone silno želio u svoje redove dovesti Luku Modrića, Chelsea, sada u finalu Lige prvaka odlučuje hoće li Tottenham uopće imati priliku 4. mjesto iz Premiershipa pretočiti u kvalifikacije i eventualni plasman u Ligu prvaka. Ukoliko trupe Roberta Di Mattea osvoje europski naslov protiv Bayerna, Tottenham neće vidjeti europsku elitu drugu sezonu u nizu, a to bi moglo potaknuti egzodus najboljih igrača Harryja Redknappa.

Uz Garetha Balea najtraženiji član 'spursa' na tržištu opet će, čini se, biti Luka Modrić, za čijim angažmanom neskriveni interes pokazuju oba kluba iz Manchestera te kao i lani londonski rival Chelsea.

'Sačekat ću do kraja Europskog prvenstva i onda odlučiti o svojoj budućnosti. Odluka o nastavku karijere bit će izraz moje spremnosti da igram stalno velike i važne utakmice. Spreman sam za najviši nogometni nivo', izjavio je Modrić.

Lani su čelnici Tottenhama odbili Chelseajevih 30 milijuna funti za 26-godišnjeg hrvatskog veznjaka, no ukoliko i ove sezone ostanu bez nastupa u Ligi prvaka, teško će udobrovoljiti prije svih Balea i Modrića na ostanak na White Hart Laneu.