ModaKomoda nagrađuje kreativnost!

ModaKomoda nagrađuje kreativnost!

11.02.2013 u 11:02

Bionic
Reading

U današnjem postu doznajte kako možete osvojiti prekrasnu suknju LEI LOU by Alex Dojčinović i kako postati gost-dopisnik za ModuKomodu! Pridružite nam se, bit će zabavno!

Vlaška ulica u Zagrebu, osim što je moj dom, krije nevjerojatne kulise. Na broju 5, pokraj kojeg ste vjerujem nebrojeno puta prošli, nalaze se ova genijalna vrata.

Cijeli ambijent je pomalo filmski pa ne čudi što je i ovaj photosession krenuo u tom smjeru.

Zima mi nije mrska, posebno od kada sam pronašla ove pretople eko bunde od Alex Dojčinović i ZOE leggings, ali toplo se nadam da joj se piše kraj. Ne bi mogla odgledati još jednu snježnu predstavu. :-)

eko bunda i suknja: LEI LOU by Alex Dojčinović, tajice: ZOE leggings, body: Calzedonia, rajf: 2Women1SewingMachine, rukavice: New Yorker, čizme: Dr Martens by Alex Dojčinović


Svakodnevno mi stižu vaše poruke s raznim prijedlozima i kritikama (moram reći da je više pozitivnih nego ovih drugih) pa mi je pala jedna ideja na pamet. Na početku svakog mjeseca ću napraviti jedan mali kontest. Vi ćete meni slati prijedloge što bi voljeli čitati na ModiKomodi, a ja ću meni najdraži prijedlog odabrati i objaviti krajem mjeseca u posebnom postu. E, ali to nije sve. Autor posta neću biti ja, nego upravo ona osoba koja je prijedlog i poslala. Što to znači u praksi? Uzmimo da se ta osoba zove Milica. Milica je osoba čiji sam prijedlog odabrala kao najkreativniji, najsimpatičniji ili najbizarniji. Kriterije prepustite meni. A Milica će dobiti neko određeno vrijeme da temu istraži, pronađe pripadajuće fotke, napiše tekst i što već sve treba. Tema može biti bilo koja. Putovanja, glazba, film, moda, dizajn, umjetnost i sve ono što vi doživljavate na spomen ModeKomode. Nagrada će uvijek biti posebna baš kao što je posebna i ova LEI LOU suknja (za nagradu će biti u crnoj boji) by Alex Dojčinović. Ponekad se za lijepe stvari valja potruditi.

Nagradnu igru ću objaviti na fejsu i twitteru ModeKomode, a tamo ću vas informirati o svim detaljima vezanima uz istu.