ModaKomoda daruje predivan Marte nakit

ModaKomoda daruje predivan Marte nakit

07.05.2016 u 23:16

Bionic
Reading

Još danas možete posjetiti odličan Tjedan Dizajna u Zagrebu koji na preko 4000 m² izložbenog prostora predstavlja ponajbolje od hrvatskog dizajna, a dizajnerica Marte vas daruje unikatnim nakitom izrađenim od srebra i poludragog kamenja. Detalji u postu!


Kada jednog dana odem u zasluženu mirovinu želim biti slobodni umjetnik. Želim raditi stvari poput Mladene Razum. Mladena je odlaskom u penziju sklepala malu radionu u obiteljskoj kući u Dugavama u kojoj proizvodi prekrasan nakit pod nazivom Marte. Završila je naobrazbu u školi za izradu umjetničkog nakita kod Davora Šuka. Bavi se izradom unikatnog nakita izrađenog od srebra, mjedi i bakra, rukom izrađenog u kombinacijama sa poludragim kamenjem. Na Tjednu dizajna Zagreb, koji traje još danas 8. svibnja u Laubi i Haubi, izlaže ručno izrađen unikatni nakit (naušnice, narukvice, ogrlice, broševi, prstenje) od srebra, bakra i mjedi u kombinaciji s poludragim kamenjem.

Iako nisam neki veliki fan nakita, s velikim zadovoljstvom sam joj poslužila kao model pri čemu sam se zaljubila u prekrasne rukotvorine koje odišu sofisticiranošću i daju potpuno novu dimenziju svakoj odijevnoj kombinaciji, a u ovom slučaju su podigle običan crni sako i nemarno svezanu kosu do neslućene razine.

Posjetite još danas Tjedan Dizajna u Zagrebu jer ima uistinu cool stvarčica s potpisom hrvatskih dizajnera, a sada trk na Facebook i Instagram stranice ModeKomode gdje vas očekuje Marte darivanje.