jake snage

Mislav Herman ponovno se kandidira za predsjednika zagrebačkog HDZ-a, u timu mu Brnjac i Aladrović

17.09.2021 u 17:12

Bionic
Reading

Aktualni predsjednik zagrebačkog HDZ-a Mislav Herman u petak je na svom facebook profilu objavio da se ponovno kandidira za tu funkciju, a predstavio je i svoj tim, u kojem su Nikolina Brnjac, Frane Barbarić, Mario Župan i Josip Aladrović

"Drage stranačke prijateljice i prijatelji, koračam HDZ-om zadnjih 25 godina, kroz Mladež i temeljni ogranak, i zato sam posebno ponosan što danas vodim zagrebačku gradsku organizaciju. Na krilima podrške koju iskreno osjećam svaki dan, pozivam vas da skupa nastavimo graditi zagrebački HDZ", napisao je na svom facebook profilu Mislav Herman.

Predstavio je i svoj tim, u kojemu su i dvoje ministara - ministrica turizma Nikolina Brnjac i ministar rada i mirovinskoga sustava Josip Aladrović te gradski zastupnik HDZ-a Mario Župan i predsjednik Uprave HEP-a Frane Barbarić.

"Mi smo tim: Nikolina Brnjac, potpredsjednica, Frane Barbarić, potpredsjednik, Mario Župan, potpredsjednik, Josip Aladrović, potpredsjednik", te "moja malenkost za predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba", kaže Herman.

"Vjerujem da će HDZ u ovim izborima pokazati snagu, dostojanstvo i zajedništvo. Ajmo svi skupa!", poručio je.  

Prvi krug izbora za predsjednike i potpredsjednike općinskih, gradskih i županijskih organizacija HDZ-a održat će se 17. listopada, a ako bude potrebno drugi krug je 24. listopada.