bivša savjetnica kolinde grabar kitarović

Mirjana Hrga impresionirana Milanovićem: Svjedočimo nečemu neviđenom na hrvatskoj političkoj sceni

05.10.2020 u 15:39

Bionic
Reading

U raspravu oko izjava predsjednika RH Zorana Milanovića uključila se savjetnica njegove prethodnice Kolinde Grabar Kitarović - Mirjana Hrga

'Znam kad ovo napišem da će u određenim krugovima predsjednik RH još lošije kotirati, no ne dovodeći u pitanje svoje profesionalno iskustvo, koje je neusporedivo s iskustvom seoskih bukača, moram primijetiti da svjedočimo nečemu neviđenom na hrvatskoj političkoj sceni.

Znam kad ovo napisem da ce u odredjenim krugovima Predsjednik RH jos losije kotirati, no ne dovodeci u pitanje svoje...

Objavljuje Mirjana HrgaPonedjeljak, 5. listopada 2020.

Nakon što sam se godinu dana s one strane nagledala političkih medvjeda koji bi rođenu djecu prodali za vlastiti interes, a kamoli izgovorili svoje mišljenje ako je suprotno mišljenju miljea iz kojeg dolazi, Zoran Milanović je hrabro iskoristio mogućnost da se svima ne dopadne.

Nisu ga voljeli oni, sad ga ne vole ni njegovi. Pozicija vrijedna poštivanja', napisala je Hrga. Na kraju je dodala svojim pratiteljima na Facebooku da ju ne zanima njihovo mišljenje.

Podsjetimo, Milanović je danas na Facebooku oštro napao političkog analitičara Žarka Puhovskog, nakon što je to ranije učinio s pravobraniteljicom za ravnopravnost spolova Višnjom Ljubičić, saborskim zastupnicima Radom Borić, Tomislavom Tomaševićem, Marijanom Puljak i Dalijom Orešković.