MARIĆ DIREKTOR U ZET-U

Ministrov brat Svetimir nakon trakavice u HŽ-u našao novu fotelju

07.03.2017 u 18:10

Bionic
Reading

Svetimir Marić, brat ministra Gorana Marića bit će zaposlen u Zagrebačkom holdingu i to u podružnici Zagrebački električni tramvaj (ZET) nakon što je prošlog četvrtka dao ostavku na mjesto člana Uprave društva Tehnički servisi željezničkih vozila u HŽ-u

Kako neslužbeno doznaju 24sata, Svetimir Marić bit će pomoćnik direktora na mjestu na kojem plaća nije manja od 11 tisuća kuna.

'Zbog uvida u sve refleksije u javnosti, kojima je stvorena atmosfera medijskog linča zbog navodnog sukoba funkcije moga brata Gorana, ministra u Vladi RH,, i mog imenovanja- povlačim svoj pristanak na obnašanje dužnosti člana Uprave Tehnički servisi željezničkih vozila d.o.o.', stajalo je u priopćenju Svetimira Marića.

Naglašava da to radi prije svega zbog nastale atmosfere ometanja regularnog i nesmetanog obavljanja bratove iznimno zahtjevne dužnosti ministra državne imovine načinom kako on postavlja i želi voditi svoj resor.

Njegov brat, ministar državne imovine Goran Marić, tada je rekao kako se brata nikada neće odreći, kako je njegov brat stručan i da je sve što se događa bacanje kamena. 

Ubrzo se oglasio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je rekao da je ponudio posao ministrovu bratu u Zagrebačkom Holdingu.