NOVOGODIŠNJA TEREVENKA

Milinovićev nećak pijan divljao po gospićkoj bolnici

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Nova TV sinoć je objavila snimku u kojoj Dragan Jakovljević, nećak ministra zdravstva Darka Milinovića, pijan divlja po gospićkoj bolnici. Jakovljević je glavni sudionik novogodišnjeg pijanog divljanja po odjelu gospićke Hitne pomoći, zbog čega ga je ravnateljica bolnice i ukorila

Prema snimci Jakovljević, zaposlenik bolnice, i nekoliko prijatelja, urlaju po bolnici, penju se po zidovima, skidaju goli, razbijaju radijatore te čak maltretiraju i liječnika koji ih bespomoćno promatra.

Kod liječnika su upali umotani u plahte i kute te mu poručili: 'Doktore, prepišite nam nešto, mi smo pijani!' Liječnik ih je samo šutke promatrao i nije ih ni pokušao smiriti.

Ravnateljica bolnice Marija Vrljan Ilijevski za alkoholnu avanturu Milinovićeva nećaka saznala je od kolega.

'Oni su u bolnici čestitali Novu godinu. Odjenuli su bijele uniforme, bili su razdragani, veseli, skakali su, mislim da su čak vozili kolica. Bili su, prema onome što sam ja saznala, pripiti. Na jedan sebi svojstven način čestitali su blagdan. Sljedeći dan nazvala sam Dragana, koji je došao i ispričao se. Ukorila sam ga i napisala mu opomenu za nedolično ponašanje. Mislio je da je 'cool' tako čestitati. No, nije. Bolnica je otvorena, u nju može ući tko god hoće, a ja nad tim ljudima nemam ingerencije', rekla je ravnateljica za Novu TV.

Novogodišnji pohod u bolnici pijana družina završila je na odjelu rendgena.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi