OBJEŠEN U MOTELSKOJ SOBI

Milijunaš optužen za brutalno ubojstvo zečice pronađen mrtav

24.08.2009 u 10:15

Bionic
Reading

Glavni osumnjičenik za brutalno ubojstvo bivše Playboyeve zečice Jasmine Fiore, milijunaš Ryan Jenkins, pronađen je mrtav u motelskoj sobi u Kanadi

Nakon opsežne policijske potrage za Jenkinsom za kojeg se sumnjalo da je ubio bivšu suprugu Jasmine, kanadska policija objavila je kako ima indicija da se osumnjičenik nalazi u zapadnoj Kanadi.

Jenkins je u nedjelju pronađen obješen o prečku ormara u svojoj sobi u motelu Thunderbird u gradu Hopeu, a policija pretpostavlja da se sam objesio. Identificiran je pomoću otisaka prstiju. 'Hotelsko osoblje ga je išlo provjeriti i zasad možemo samo špekulirati o tome koliko je dugo mrtav', rekao je glasnogovornik tamošnje policije.

Jenkins je 20. kolovoza optužen za ubojstvo Jasmine Fiore, čije je unakaženo tijelo pronađeno 15. kolovoza u kovčegu odbačenom u kontejner u gradskom parku. Mrtvozornik je tijelo koje je bilo unakaženo do neprepoznatljivosti, a s kojeg su bili uklonjeni prsti i zubi, uspio identificirati tek pomoću serijskih brojeva silikonskih umetaka u njezinim grudima.