nositelj hdz-OVE LISTE

Milas: Još snažnija potpora inicijativama koje doprinose ostanku Hrvata u BiH

13.04.2024 u 21:32

Bionic
Reading

Zvonko Milas, nositelj liste HDZ-a za XI. izbornu jedinicu, poručio je u subotu da će u narednom razdoblju još snažnije podržati sve inicijative koje doprinose kvalitetnom životu i održivom ostanku Hrvata u BiH, priopćio je stranački izborni stožer

Milas je zajedno s kandidatima liste HDZ-a za XI. izbornu jedinicu, Vlatkom Martinović, Nevenkom Barbarićem i Veselkom Jovanovićem posjeto Ljubuški, Čapljinu i Čitluk.

"Općina Čitluk razvija sve sadržaje koji su potrebni za kvalitetan život i održivi ostanak hrvatskog čovjeka na ovom prostoru, a mi ćemo, u narednom razdoblju, još snažnije podržati sve inicijative koje doprinose tom cilju", rekao je Milas u Čitluku.

Tijekom posjeta općini Čitluk, Milas i kandidati obišli su radove na crkvi Krista Kralja, Edukacijsko-rehabilitacijski centar Sveti Josip Radnik za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju, te Hercegovačko selo u Međugorju, poduzetnički projekt koji kroz turistički sadržaj nastoji očuvati i promovirati hrvatsku kulturno povijesnu baštinu i identitet.

"Ljubuški raste i razvija se zahvaljujući sinergiji rada i potencijala koje grad ima, od bogate kulturno povijesne baštine do prirodnih ljepota. Sredstva iz EU pomažu da se svi ti potencijali realiziraju, a Hrvatska tu može pomoći i pomaže, kako svojim iskustvom, tako i prijenosom znanja", poručio je Milas u Ljubuškom prilikom obilaska Arheološkog centra na Gračanima, prvog takve vrste u BiH, koji je u potpunosti financiran sredstvima iz EU fondova.

  • +5
Izborne jedinice i vodeći kandidati Izvor: Pixsell; montaža: Neven Bučević/tportal.hr / Autor: Robert Anić, Nel Pavletić, Luka Batelić, Igor Kralj, Sandra Šimunović, Marko Prpić

Nakon boravka u Ljubuškom, Milas se s kandidatima s liste susreo s predstavnicima udruga i stranačkih organizacija HDZ-a BiH u Gradu Čapljini gdje su predstavili program, a nakon sastanka na Trgu hrvatske slobode u Čapljini, položili su vijenac i upalili svijeće za sve poginule.