NIJE BEG CICIJA

Milanovićeva neplaćena članarina digla frku u SDP-u, Bauk uletio s 200 kuna

15.11.2017 u 15:18

Bionic
Reading

Nakon što se u medijima pojavila informacija da bivšem šefu SDP-a Zoranu Milanoviću prijeti izbacivanje iz stranke zbog neplaćanja članarine, u pomoć su mu pohitali stranački drugovi

Dio Milanovićeve članarine odlučio je pokriti SDP-ov Arsen Bauk koji je na račun stranke uplatio 200 kuna.

Naime, prema pisanju medija Milanović posljednjih godinu dana, od kada više nije predsjednik SDP-a nije platio stranačku članarinu. Kako se u zagrebačkom SDP-u trenutno čiste redovi, odnosno oni koji nisu duže od godinu dana plaćali članarinu brišu se iz članstva, pojavilo se pitanje hoće li ta sudbina zadesiti i Milanovića.

Dosad je u zagrebačkom SDP-u već izbrisano 200 ljudi, no u SDP-u , piše Večernji list, demantiraju medijske napise da će Milanović neće biti izbačen iz stranke.

  • +14
Sva lica Zorana Milanovića Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

U obranu Milanovića stala je i Aleksandra Kolarić. 'Bez obzira tko na kraju pobijedio, novo vodstvo zagrebačkog SDP-a je ono kojem treba pružiti priliku da političkim sadržajem motivira naše članove, koji će tada, uvjerena sam, rado plaćati članarine. Kada postanem predsjednica GO SDP-a Zagreb, osnaživanje članstva bit će jedan od glavnih zadataka mog tima. Pozivam sadašnje vodstvo zagrebačke organizacije da zaustavi ove selektivne procese izbacivanja, kako bi unutarstranački izbori koji su pred nama bili istinski demokratski, pravični i s jednakim šansama za sve. Članovima treba omogućiti pravo da biraju i budu dio promjene, a ne im oduzimati to pravo prije izbora', napisala je Kolarić na Facebooku.

'Sve ima svoje vrijeme. Očito je došlo vrijeme da ja obranim pravo Zorana Milanovića da bude član SDP-a', dodala je.