oštra poruka

Milanović se oglasio o Kuščeviću: Takvu prijetvornost i vjerolomnost treba kazniti

08.07.2019 u 12:54

Bionic
Reading

Dok se čeka odluka o sudbini ministra uprave Lovre Kuščevića, o njegovim nekretninskim problemima oglasio se predsjednički kandidat SDP-a Zoran Milanović

'Sve ovo oko aktualnog premijera i njegovog ministra jako 'vjerodostojno' zaudara na već viđeno. Slučaj gašenja obiteljske tvrtke iz koje je prethodno do srži isisana sva supstanca, a naručitelji i državni proračun prevareni, jest priča za sebe i njome neka se bave oni kojima je to u opisu posla', napisao je Milanović na Facebooku.

Poručio je da 'nema ništa protiv toga da nečija priobalna djedovina, ali i neka druga, jednom postane građevinska zona'. 'Ako je po zakonu i osnovama urbanizma - ok. Samo duboko jalna bića imaju problem s tim', kaže.

'Ali ako je istina, ponavljam, ako je istina da su Kuščevići kupili obično šipražje od svog sumještanina, da bi to šipražje pravno/političkom alkemijom uskoro postalo pozlaćeno i stostruko vrednije, radi se o nečemu puno gorem. Takvu prijetvornost i vjerolomnost treba kazniti. Tu se ne radi o običnim, malim ljudskim slabostima', zaključio je Milanović.

  • +43
Zoran Milanović Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL