POKRENUO SPEKULACIJE

Milanović na Porcijunkulovu: Fakat sam privatno u Čakovcu

29.07.2017 u 20:55

Bionic
Reading

Subotnje pojavljivanje Zoran Milanović na Porcijunkulovu u Čakovcu u društvu vodećih SDP-ovaca iniciralo je spekulacije o njegovom povratku u politiku

Kako javlja Nova TV, Milanoviću su na 53. Porcijunkulovu u Čakovcu društvo radili vodeći SDP-ovci - potpredsjednik stranke Peđa Grbin i potpredsjednik Kluba zastupnika Gordan Maras.

Pored Grbina i Marasa, bivšem šefu SDP-a je društvo radio i čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač, a na upit Nove TV vraćali se u politiku Milanović je odgovorio kako je u Čakovcu privatno.

'Bok, pozdrav... Privatno, privatno... Fakat privatno, s prijateljima. Bok!', kratko je odgovorio Milanović, ostavivši još uvijek otvoreno pitanje vraća li se u politiku, što priželjkuju neki ljudi iz njegovog okruženja.  

Porcijunkulovo je, inače,tradicionalna kulturno-turistička manifestacija, prvobitno zamišljena kao sajam tradicijskih obrta vezan uz crkveni blagdan Gospe od Anđela - Porcijunkule, 2. kolovoza, a danas je to najveća turistička manifestacija u Međimurskoj županiji.