'VRATIT ĆE SE LASTE'

Milanović se vratio iz Afrike i osvanuo na vrhu Dinare

27.05.2017 u 17:52

Bionic
Reading

Bivši predsjednik Vlade i SDP-a Zoran Milanović nakon što je dio svibnja proveo u Africi, slobodno vrijeme provodi s prijateljem, bivšim ministrom obrane Antom Kotromanovićem. Upravo se on pohvalio kako se s bivšim premijerom popeo na Troglav, najviši vrh Dinare

'Dinara, najviši vrh 1913 m Troglav! Ispunio obećanje dato davno jednoj tvrdoglavoj glavi... Vratit će se laste s tisuću momaka!' napisao je Kotromanović ispod fotografije.

Podsjetimo, Milanović je sredinom mjeseca boravio u Južnoafričkoj Republici. U Južnoafričku Republiku se Milanović, prema pisanju Novog lista, zaputio na poziv svojih novih poslovnih partnera iz Hrvatske i Njemačke, koji posluju u toj zemlji. Navodno bi Milanović uskoro u istom aranžmanu trebao otputovati i u Nigeriju. 

Bivši predsjednik SDP-a zamrznuo je početkom ožujka svoj zastupnički mandat, a prije toga je osnovao poduzeće EuroAlba Advisory koje se bavi konzaltingom. Zbog poslovne karijere dobio je i packu od Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa zato što je istodobno bio zastupnik i direktor tvrtke EuroAlba Advisory.

Milanović je zaradio opomenu zbog formalnog propusta, odnosno kršenja administrativne zabrane jer je istodobno bio zastupnik i direktor tvrtke.

Zoran Milanović o aferi Dnevnice: 'Ovo je moja politička i moralna odgovornost, ali pravna nije' Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL