'OPET SAM IH RAZOČARAO!'

Miki nakon jurnjave s Mikom odaslao političku poruku

13.06.2013 u 19:44

  • +22

Mika Hakkinen u Zagrebu

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Bionic
Reading

Gradonačelnik Milan Bandić dobio je poseban tretman na 'Join The Pact' spektaklu na Radničkoj cesti, a priliku je iskoristio i za slanje političke poruke svojim protivnicima

Bandić je na 'Join The Pact' spektaklu hrabro sjeo na suvozačko mjesto svjetskom F1 prvaku Miki Hakkinenu koji ga je provozao Radničkom cestom u bolidu vrhunskih performansi, Caparu T1.


Čini se da je gradonačelnik Zagreba ostavio jako dobar dojam na Hakkinena, s obzirom da je dobio poseban tretman. Naime, njega je Mika natjeravao u svom bolidu duže od svih ostalih 17 sretnika koji su dobili priliku aktivno sudjelovati u ovoj priredbi. Dok su drugi dobili po jedan krug improviziranom stazom, Bandić je dobio jedan i pol.

Iako vidno iscrpljen snažnim silama koje Caparo T1 oslobađa prilikom svog ubrzanja od 2,5 sekunde do stotke, gradonačelnik je nakon demonstracijske vožnje našao snage odaslati poruku svojim političkim rivalima.

'Preživio sam! Ovime sam još jednom razočarao svoje političke protivnike,' rekao je pred okupljenim mnoštvom pa ubrzo napustio cijeli spektakl, jureći u svom stilu na drugu dužnost u gradu.