BITKA ZA ZAGREB

Mesić počeo prikupljati potpise za kandidaturu

16.04.2009 u 13:47

Bionic
Reading

Jasen Mesić, kandidat koalicije HDZ-HSLS-HSS za mjesto gradonačelnika Grada Zagreba, započeo je u podne s prikupljanjem pet tisuća potpisa, koliko mu je potrebno da bi stekao pravo kandidiranja za mjesto prvog čovjeka podno Sljemena

'Potpise ćemo prikupiti vrlo brzo jer stranački ogranci već rade po čitavom gradu, a onda ćemo u drugom krugu i pobijediti. Znam da mi ankete i istraživanja ne idu u prilog, ali sjetite se samo parlamentarnih izbora, pa je na kraju HDZ izašao kao pobjednik. Okupili smo savez protiv sadašnje vlasti koji smatra da ovaj grad zaslužuje promjene', kazao je Mesić.

Iako se na Jelačićevu trgu pojavio sa sloganom Novi čovjek za novo vrijeme, Mesić kaže da to nije slogan s kojim će izaći na izbore.

'Pravi slogan bit će predstavljen kroz nekoliko dana, a ono što mogu reći je da kampanja neće biti skupa. Koliko će točno koštati, ovisit će o tome s koliko plakata i reklama ćemo izaći u medijima i na ulicama. Bit će bitno jeftinija od dosadašnjih jer će se puno toga temeljiti na volonterskom radu. Imena donatora, kao i cijenu kampanje objavit ćemo na vrijeme na internetskim stranicama', zaključio je Mesić.