NORIJADA UŽIVO

Dimne bombe bačene u Rijeci i Šibeniku, u Zagrebu zaštitari tjerali kupače iz Manduševca

22.05.2018 u 11:48

Bionic
Reading

Na ovogodišnjem Danu zagrebačkih maturanata, popularnoj Norijadi, okupilo se oko šest tisuća učenika završnih razreda srednjih škola. Oni su se u 10 sati okupili na središnjem gradskom trgu te u povorci od oko 13 sati tigli na Bundek. Maturanti u Rijeci na Korzu su bacili dimnu bombu, a slično se dogodilo i u Šibeniku

Oko 13 sati nekoliko tisuća maturanata stiglo je na Bundek gdje je za njih organiziranposeban program. U 10 sati okupili su se na Trgu bana Jelačić gdje su se pojedini okupali u fontani Manduševac dok ih u tome nisu spriječili zaštitari.

Na putu prema Bundeku, osvježenje su našli u fontanama na Zrinjevcu. Tijekom okupljanja i prolaska kolone maturanata prema Bundeku, na snazi je bila posebna regulacija prometa.

Više detalja pročitajte ovdje.

  • +8
Okupljanje maturanata na Trgu bana Jelačića Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Maturanti se okupljaju i u drugim hrvatskim gradovima. U Rijeci asu maturanti Pomorske škole na Korzu baili dimnu bombu koja je ovu frekventnu šetnicu obavila crnim dimom, javlja Radio Korzo.

Maturanti slave i u Sisku i Splitu.

  • +8
Kolona maturanata u Sisku prošla gradskim ulicama bez ikakvog incidenta Izvor: Pixsell / Autor: Nikola Cutuk/PIXSELL
  • +9
Riječki maturanti slave kraj srednjoškolskog obrazovanja Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL
  • +23
Dnevni servis Splitski maturanti slave zadnji dan nastave njihovog srednješkolskog obrazovanja Izvor: Cropix / Autor: Paun Paunovic / CROPIX
  • +18
Pulski maturanti slave završetak srednjoškolskog obrazovanja Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL