dan maturanata

Danas Norijada u Zagrebu, pogledajte kada je koje ulice bolje izbjegavati i tko će zabavljati maturante

22.05.2018 u 07:42

Bionic
Reading

U povodu obilježavanja završetka nastave srednjoškolskog obrazovanja učenika završnih razreda srednjih škola održava se Dan zagrebačkih maturanata 2018.

Program u povodu obilježavanja završetka nastave srednjoškolskog obrazovanja počnje u 11 sati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, gdje je predviđeno okupljanje pet tisuća maturanata.

Za njih je tamo pripremljen glazbeni program u izvedbi DJ Turka, Damira Ludviga, DJ Go Cut-a, Marka Petra Oreškovića, Miss Milea.

Okupljenima će se u 11,55 sati obratiti zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji će točno u podne povesti povorku s maturantima od Trga bana Jelačića prema jezeru Bundek pa će dio gradskih prometnica u to vrijeme biti zatvoren.

Karta u prilogu napravljena je korištenjem GDi proizvoda i platformi.

  • +26
Norijada u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek

Tramvajski promet će od oko 11.30 sati do oko 12.30 sati biti obustavljen preko Trga bana Josipa Jelačića i odvijat će se obilazno prema organizaciji ZET-a.

Cijelo vrijeme održavanja programa dežurat će zdravstvene službe, vatrogasci, spasioci, redarska i zaštitarska služba, a nakon završetka programa, radi lakšeg i bržeg povratka mladih svojim domovima, organizirane su pojačane linije javnog gradskog prijevoza.

  • +65
Norijada u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Nikola Cutuk