'Srcem za Zadar'

Marko Vučetić: HDZ je u Zadru dvaput pobijedio prevarom, ako to napravi i treći put, onda gradu treba egzorcizam

  • Autor: I. Ba.
  • Zadnja izmjena 17.05.2021 11:07
  • Objavljeno 17.05.2021 u 10:56
Marko Vučetić

Marko Vučetić

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Dimic/PIXSELL

'Od ukupno 27 mjesta u Gradskom vijeću Zadra, HDZ je osvojio samo 11. HDZ je u Zadru već dva puta, prevarom i kupovinom, osigurao većinu, a ako to napravi i treći put, onda Zadru ne treba politička borba, nego egzorcizam', napisao je na svojem Facebooku nezavisni kandidat Marko Vučetić koji ulazi u drugi krug za gradonačelnika Zadra ispred koalicije SDP-AM-HSS-Glas-Centar pod motom 'Srcem za Zadar'

Nezavisni kandidat Marko Vučetić uz podršku koalicije SDP-AM-HSS-Glas-Centar ulazi u drugi krug izbora za gradonačelnika Zadra te će odmjeriti snage s Brankom Dukićem ispred koalicije HDZ-HSP-SU-Reformisti. Na svojem Facebooku Vučetić se osvrnuo na rezultate u prvom krugu.

'Više puta sam govorio da je demokracija nemoguća bez nepredvidljive volje birača. Ta volja nužno demokratizira. Demokratizirala je jučer i moj grad Zadar.

Hvala svima koji su glasali za mene, ali i za ostale kandidate koji žele demokratski i slobodni Zadar! Idemo u drugi krug za gradonačelnika, a većinu u Gradskom vijeću već imamo.

Od ukupno 27 mjesta u Gradskom vijeću Zadra, HDZ je osvojio samo 11. HDZ je u Zadru već dva puta, prevarom i kupovinom, osigurao većinu, a ako to napravi i treći put, onda Zadru ne treba politička borba, nego egzorcizam', napisao je Vučetić na svojem Facebooku.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!