sraz u zagrebu

[FOTO] Tomaševića podržao i otac, simpatizer Domovinskog pokreta: 'Moj dolazak sve govori'

17.05.2021 u 07:34

Bionic
Reading

Tomislavu Tomaševiću podršku je došao dati i otac Smiljan, simpatizer Škorina Domovinskog pokreta. Sada će se upravo njegov sin naći u drugom krugu sa Škorom

Tomislav Tomašević, čelnik zeleno-lijeve koalicije, koja je trijumfirala na lokalnim izborima u Zagrebu, ostao je potpuno pribran i koncentriran za drugi krug izbora za gradonačelnika.

Za euforiju je sasvim sigurno bilo mjesta jer je uvjerljiv relativni pobjednik prvog kruga izbora, a njegova lista najjača je u Skupštini, pa će sa SDP-om moći imati većinu, ali Tomašević je smatrao da će biti vremena za slavlje uspije li i za dva tjedna pobijediti Miroslava Škoru.

Zagreb: Tomislav Tomašević sa suprugom, roditeljima i bratom Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukić/PIXSELL

'Neću davati izjave medijima iduća 24 sata. Želim se potpuno posvetiti strategiji za drugi krug', rekao je reporterima Jutarnjeg nešto prije 23 sata, netom prije nego što će održati pobjednički govor na platou Muzeja suvremene umjetnosti, u kojem mu je bio stožer i u kojem su se pod epidemiološkim mjerama dočekivali rezultati.

Tomaševiću je podršku došao dati i otac Smiljan, simpatizer Škorina Domovinskog pokreta. Sada će se upravo njegov sin naći u drugom krugu sa Škorom.

'Izjavu ću dati nakon drugog kruga, sada ništa. Ali moj dolazak sve govori', rekao je Smiljan Tomašević kada su ga pitali podržava li sina.