SUKOB NA LJEVICI

Maras odgovorio Holy: Nikad ne lažem!

07.12.2014 u 18:43

Bionic
Reading

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras brzo je odgovorio na kritike ORaH-a, odakle su ga optužili da je lagao kada je kazao da postoji dogovor između OraH-a i SDP-a, poručivši preko Facebooka da u svojim politički istupima nikada ne laže

Maras navodi da uvijek kaže što zna, misli i što ga se pita. 'Prvo, nikada tako nešto nigdje nisam izjavio i jedino što sam ikada govorio o ORaH-u jest da ne znam previše o njihovim ljudima (osim o Škrlecu, Mireli i jednoj njenoj sjajnoj kolegici Sonji Hodak) i njihovu programu te da njihovi sadašnji birači sigurno nisu bivši birači Tomislava Karamarka, odnosno da su to birači lijevog centra', piše Maras i dodaje da ne zna koji je motiv takvog priopćenja i nada se da se radi o pogrešci.

Dalje navodi da Mirela Holy svoju političku afirmaciju ima zahvaliti SDP-u, isto kao i on, te vjeruje da se ne srami toga što je bila članica SDP-a više od 10 godina, a u tome periodu zastupnica i ministrica ispred SDP-a. 'Ako želi izbrisati taj dio svoje prošlosti, žao mi je zbog toga jer se toga ne bi trebala sramiti, nego upravo suprotno, trebala bi na to biti ponosna. Također želim čestitati kolegama iz ORaH-a na podršci predsjedniku Josipoviću jer su podržali pravu osobu koja iza sebe ima rezultate i viziju za naredni mandat', navodi ministar.

Podsjetio je kolege iz ORaH-a da je predsjednik Josipović došao na to mjesto iz SDP-a, kao i Mirela Holy, te da je socijaldemokrat i da ga je SDP na ovim izborima podržao. 'Vidite, bez obzira na to što to nisam izjavio, SDP i ORaH već sada surađuju na drugom mandatu predsjednika Josipovića. Na kraju želim ORaH-u i Mireli Holy puno uspjeha u budućem radu, a posebno na profilaciji njihova programa i ljudi. Jedino se nadam da ne žele da na vlast dođe Tomislav Karamarko. Da ne bude glas za ORaH, u biti, glas za Karamarka', napisao je Maras.