VEĆA MATERIJALNA ŠTETA

Maloljetnik s četiri promila u krvi razbijao po bolnici u Klaićevoj

02.01.2019 u 17:37

Bionic
Reading

Tijekom novogodišnje noći djelatnici Dječje bolnice u Klaićevoj na hitnoj su imali pune ruke posla s alkoholiziranom djecom

Čak je sedmero maloljetnika hospitalizirano zbog alkohodla dok pirotehnika ovog puta nije bila toliki problem, javlja RTL.

U novogodišnjoj noći bolnica je pretpjela i veću materijalnu štetu koju je izazvao 14-godišnjak pod utjecajem alkohola i drugih raznih opijata.

Ovaj je maloljetnik stigao u Klaićevu 31. prosinca kada su mu izmjerena četiri promila alkohola u krvi, a nalaz krvi je otkrio i daj je uz alkohol kombinirao i druge opijate.

Odveden je na detoksikaciju u zasebnu prostoriju, a pri kraju detoksikacije počeo je divljati. Najprije ga je probao smiriti dežurni liječnik, a onda i medicinsko osoblje.

Kad nisu uspjeli, pozvali su zaštitara, ali ni on ga nije uspio staviti pod kontrolu. Nakon toga je intervenirala policija koja je svladala maloljetnika te ga odveli u psihijatrijska bolnica za djecu i mladež.

14-godišnjak je, kazala su u bolnici za RTL, napravio veću materijalnu štetu. Porazbijao je vrata, prozore, namještaj, televizor i sanitarni čvor u prostoriji.

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su informaciju o incidentu, no s obzirom na to da je riječ o maloljetnoj osobi, ne mogu dati više informacija.