PRVI ČOVJEK HAJDUKA

Maleš: Žalosno da HNS nije pomogao Varaždinu

01.04.2012 u 13:27

Bionic
Reading

Društvo prijatelja Hajduka u subotu navečer je u zagrebačkom hotelu Sheraton organizirao još jednu Bilu noć. Okupljene je zabavljao pjevač Mladen Grdović. Na Biloj noći odlično se zabavljao gradonačelnik Zagreba Milan Bandić. Raspoložen je bio i predsjednik kluba Hrvoje Maleš koji je došao u pratnji supruge.

Kakva je to Bila noć ako na njoj nije prvi čovjek Hajduka Hrvoje Maleš. Naravno da je predsjednik 'bilih' bio u Sheratonu gdje su se zaljubljenici u 'bilu boju' družili. Predsjednik Maleš imao je vremena i za novinare kojima je kazao svoj stav o izbacivanju Varaždina, te je pohvalio novog trenera Mišu Krstičevića.

'Šokiran sam odlukom da se izbaci klub takve bogate povijesti, takva baza talenata! Pa je li bitniji sustav ili ljudi? I to sustav koji je neodrživ! Žalosno je da HNS nije reagirao zbog Varaždina, a hvale se da imaju novca, milijunima kuna. Je li prvenstvo neregularno? Mi već duže vrijeme smatramo da je upitno u smislu regularnosti.'

Hajduku se, tvrdi Maleš, ne može dogoditi Varaždinova sudbina.

'Radimo na stabilnosti kluba, Krstičević je dugoročno rješenje, imamo plan. Moramo napraviti ponovno malu privatizaciju zbog dugovanja i rezervirati sredstva za buduće sporove, kao što ih sada imamo sa španjolskom agencijom Afisa, Šibenikom... - zaključio je.

Na Biloj noći bio je i predsjednik Hajdukovog Nadzornog odbora Josip Paladino kojemu je Maleš uručio povelju.