GRAĐANSKA AKCIJA NA TELEFONU

Ljutiću, jesi li ti prepisivao od Brkića ili on od tebe?

27.03.2014 u 15:26

Bionic
Reading

Robert Ljutić, bliski suradnik zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, nalazi se na popisu onih čije je ime objavljeno u Narodnim novinama, a koji se sada službeno vode kao plagijatori diplomske radnje zbog čega će mu se oduzeti diploma izdana 26. veljače 2010. od Visoke policijske škole u Zagrebu. Uz njega od zvučnijih imena na popisu se nalazi i Milijan Brkić, glavni tajnik HDZ-a

Ljutić je trenutačno zaposlen na mjestu savjetnika za sigurnost u Uredu gradonačelnika i bit će zanimljivo vidjeti što će s njima napraviti gradonačelnik koji je odavno najavio da neće imati milosti za sve s lažnim diplomama, a slično je komentirao i danas za posjeta radnicama Kamenskog gdje su ga novinari upitali da prokomentira slučaj Ljutić.

'Bez obzira na to tko je u pitanju, dobit će otkaz i kaznenu prijavu', kazao je Bandić.

Ljutić je u javnosti poznat kao osoba koja je svugdje gdje je Bandić, redovito je s njim na jutarnjim trčanjima, a pod medijsku lupu došao je kad se doznalo da u Ulici Gorščica podno Sljemena, na rubu Parka prirode Medvednica radi imanje pa se javnost pitala otkud mu novac za to. U fokus je istim rančem došao i prije desetak dana, kada ga je ogradio bodljikavom žicom.

Nakon što se doznalo da ima lažnu diplomu, Ljutića su nazvali iz Građanske akcije. Kako je razgovor protekao, možete čuti u audiozapisu.