napad na sezonce

Kuščević prošle godine pomogao huliganu koji je tukao Srbe na Braču, evo kako to komentira

13.06.2019 u 11:04

Bionic
Reading

Huligan koji je pretukao sezonce u Supetru, u kolovozu 2018. sudjelovao je u pljački MOL-ove benzinske crpke u naselju Vrčin u okolici Beograda. Nakon incidenta u Srbiji, intervenirao je ministar uprave Lovro Kuščević, koji je s Brača

O informaciji koju je objavio Index, koja govori da je ministar uprave Lovro Kuščević pomogao tom huliganu dok je lani uhićen u Srbiji sa skupinom Torcidaša sam ministar kaže: 'Naravno da pomažem svim hrvatskim državljanima, kad god mogu i gdje god mogu. Kad su hrvatski državljani bili uhićeni u Beogradu, roditelji te djece su tražili da ih povežem s hrvatskim veleposlanikom kako bi im se omogućio kontakt s odvjetnikom itd.', kaže Kuščević.

Upitan kako komentira da je isti taj mladić sad pretukao Srbe na Braču Kuščević kaže kako osuđuje i ne opravdava bilo kakvo nasilje, javlja N1.

Podsjetimo, riječ je o mladiću koji je ovoga vikenda s više osoba sudjelovao u premlaćivanju sezonskih radnika srpske nacionalnosti u Supetru na Braču. U tom napadu je teže ozlijeđen supetarski vatrogasac (26) koji je sezonce štitio od razularene mase, a djevojka iz Varaždina i preostala trojica mladića lakše su ozljeđeni.

  • +25
Lovro Kuščević Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX