NITKO GA NIJE ZVAO

Kujundžić osudio napad na novinarku, ali napominje: Triput su mi provaljivali u kuću, radnici su posumnjali...

24.01.2020 u 11:36

Bionic
Reading

Ministar zdravstva Milan Kujundžić oglasio se priopćenjem povodom napada na novinarku Slobodne Dalmacije u Ivanbegovini pored njegove kuće dok je bila na radnom zadatku.

'Nastavno na napise u medijima o incidentu koji se dogodio pored moje kuće u rodnom selu Ivanbegovina kod Imotskog, molim da se javnost izvijesti kako su radnici koji su radili kod susjeda napravili incident s novinarkom Slobodne Dalmacije. Ako je sve što se navodi točno, najstrože osuđujem takve postupke i ovim putem pohvaljujem policiju u Imotskom koja je primjereno reagirala', napisao je Kujundžić.

Naglasio je kako ipak treba pričekati službeno izvješće policije.

'Ne opravdavajući radnike, napominjem da mi je u kuću u Ivanbegovini dosad provaljivano tri puta, što je policija istraživala, a u ovom slučaju je možda kod radnika pobudilo sumnju da se opet događa provala', naveo je ministar.

Navode novinarke da su ga spomenuti radnici kontaktirali telefonski niječe te je poručio da se to lako može i provjeriti po zabilježenim telefonskim pozivima.  U vrijeme incidenta bio je na sjednici Vlade i nije, kaže, ni s kim razgovarao.