POBJEDA 'BEZ MIRISA'

Krstičević: Skonto nas neće iznenaditi

01.07.2012 u 15:12

Bionic
Reading

Trener Hajduka Mišo Krstičević uživo je u Rigi odgledao visoku pobjedu Skonta nad Mettom od 5:0. No unatoč visokoj pobjedi Skonta, po povratku u bazu u Njemačku, Krstičević nije bio impresioniran onim što je vidio

Krstičević je u pratnji team managera Hajduka Krašimira Mikulandre otputovao u Rigu, kako bi uživo odgledao dvoboj Skonta i Mette, koji je završio visokom pobjedom od 5:0 slijedećeg protivnika Hajduka u okviru drugog pretkola Europske lige.

'Želio sam uživo svjedočiti atmosferi domaće utakmice našeg europskog suparnika, izravno im osjetiti momčad u jednoj službenoj utakmici. U ovom trenutku mogu samo kazati kako ćemo se za Skonto vrlo dobro pripremiti, imamo sve njihove materijale, već sada smo prikupili mnogo informacija o svakom igraču i ukupnoj momčadi. Odgledali smo već nekoliko njihovih posljednjih utakmica, te smatram kako nas ne bi trebali iznenaditi' kazao je Krstičević.

Skonto je na svom stadionu uvjerljivo slavio s 5:0 protiv pretposljednjeplasirane Mette. Tri gola upisao je Šabala, a među strijelce su se upisali i Rios i Blanks. Ovom pobjedom Skonto je zadržao vodeću poziciju, bod ispred Daugave. Vodeća momčad prvenstva Latvije igrala je u sastavu:

Germans Māliņš, Romāns Amirhanovs, Igors Savčenkovs, Vitālijs Maksimenko, Aleksandrs Kukanoss, Sergejs Šmatovaļenko, Aleksandrs Fertovs, Hulios Rios, Kristaps Blanks, Minori Sato, Valērijs Šabala, uz zamjene Oskars Darģis, Renārs Rode, Ruslans Mingazovs, Bojan Gjorgijevski, Armands Pētersons, Andrejs Siņicins, Alans Siņeļņikovs.

'Imamo sve potrebne informacije, posebno i informacije izravno iz Latvije, no o tome, jasno, nema smisla ovom prilikom govoriti. Već sada znamo puno o Skontu, mnoge njihove vrline ali i mane, koje ćemo znati iskoristiti' kazao je Krstičević.