U OSIJEKU

Kopunović Legetin iz Mosta: Na našoj listi nema osuđenih za prijetnje smrću ni onih koji potiču društvo u kojemu je važno tko je kome tata

21.06.2020 u 12:40

Bionic
Reading

Iz Mosta su u nedjelju u Osijeku predstavili izbornu listu svojih kandidata u IV. izbornoj jedinici, a nositelj liste Petar Kopunović Legetin najavio je ustrajnu borbu protiv "svih krakova koruptivne hobotnice" u Hrvatsku.

Legetin je poručio kako na Mostovoj listi nema onih koji su osuđeni za prijetnje smrću, niti onih koji potiču stvaranje društva 'u kojemu je važno tko je kome tata, niti onih koji će samo pognuti glavu i dizati ruke, pa kako bude'.

Na listi su, istaknuo je, ljudi koji dobro znaju što nam treba i koji nas problemi okružuju te su spremni preokrenuti loše trendove na svim razinama u društvu.

Najavio je ustrajnu boriti protiv svih krakova koruptivne hobotnice jer je Most i na lokalnoj i nacionalnoj razini, tvrdi, djelima pokazao da ima svoj stav od kojega ne odstupa i da se 'neće prodati za nekakvu fotelju'.

'Ne budimo slobodni robovi, izađite na izbore!'

'Na ovim izborima važan je svaki glas, jer ako ćemo podržavati sadašnju politiku i način ponašanja, i dalje ćemo imati sveprisutne veze i vezice bez kojih se ništa ne može napraviti. Ne budimo slobodni robovi, izađite na izbore, Hrvatska se budi', poručio je biračima.

Druga na listi Marija Čačić istaknula je važnost triju smjernica za promjenu stanja u hrvatskoj politici, a prva je odgovornost političara nasuprot naglašavanja vlasti i moći i bahatosti 'kojoj smo izloženi 30 godina'.

'Zalažemo se i za otvorene proračune kako bi građani Hrvatske u svakom trenutku mogli vidjeti na što se točno troši njihov novac', rekla je Čačić i dodala kako se zalažu i za učinkoviti javni servis koji će biti na usluzi građanima, a ne za neučinkovitu birokraciju koja je samoj sebi svrha.

'Bombardiraju nas predizbornim obećanjima o stotinama tisuća novih radnih mjesta i milijardama uloženim u investicije, a s druge strane svjedočimo masovnom egzodusu građana iz Slavonije', kazala je.