KAZNE SLIJEDE

Klemmovi zaštitari oteli mjesto invalidu, tvrtka se ispričala

11.02.2015 u 16:12

Bionic
Reading

Zaštitari su zauzeli jedino preostalo invalidsko parkirno mjesto u zagrebačkom Arena centru tijekom transfera novca, pa stopostotni invalid i paraplegičar nije mogao parkirati

Čitatelj tportala poslao nam je fotografiju iz zagrebačkog Arena Centra. Na njoj se vidi vozilo zaštitarske službe Klemm Security kako zauzima invalidsko mjesto na parkingu.

'Bilo je to posljednje mjesto na parkiralištu. Pitao sam ih zašto su stali na invalidsko mjesto, a djelatnik Klemm Securityja rekao mi je - nemamo gdje drugdje stat', požalio nam se čitatelj koji kaže da je stopostotni civilni invalid, paraplegičar u kolicima.

Iz tvrtke Klemm Security potvrdili su nam da znaju za incident, te su nas zamolili da čitatelju prenesemo njihove isprike. Kažu da su njihovi djelatnici morali obaviti žurni transfer novca, te da su zauzeli to parkirno mjesto u dogovoru sa zaštitarima koji su osiguravali objekt.

Kažu da se i tvrtka i zaštitari ispričavaju našem čitatelju, te da će provesti disciplinski postupak sukladno internim aktima tvrtke.

Obećavaju da se takav izgred neće ponoviti.