Kasno ljeto i rana jesen su taako vintage!

Kasno ljeto i rana jesen su taako vintage!

30.08.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Kasno ljeto i rana jesen su taako vintage!

Vjerojatno sam već dosadna s tim New Yorkom, Brooklynom, ali što mogu kad je taako inspirativan, ali i aktualan (Irena i to ...).

U ovom ću ga slučaju iskoristiti kako bih vam ukazala na važnost i ljepotu vintage komada za kuću koji se kod nas, za sada, ne mogu nabaviti u dućanima poput Vintage Moderna, ali ih zato ima po tavanima, krupnim otpadima, Hreliću i buvljacima (Britanac u Zagrebu).

Oplemenite svoj životni prostor kakvom sitnicom, razveselite se, nagradite nečime što će vas potaknuti na kućenje

Dolaskom jeseni pripremamo se za uvlačenje u svoje brlogiće koji će nas štititi od hladne, zubate zime. Neka vam ovih par fotografija budu inspiracija za uljepšavanje svoga doma/kuće vintage, ali i modern komadima.


Ovaj ukras s pticama je komad kojega bih htjela imati u svojoj dnevnoj sobi ... ne zaboravite na mirisne svijeće i mirise kojima ćete si stvoriti atmosferu doma ili nekog mjesta na kojemu biste voljeli biti ...


Zdraffkica se informira o svemu i svačemu dok ja snimam jastučiće i stoliće za dnevnu sobu ili kakvu drugu prostoriju koja voli - stoliće!


Možda je vrijeme da preuredite neki zid u stanu, ušerafite police, kupite kakav novi žuti vrč za kuhinju ;)
...


... ili počnete skupljati vintage društvene igre i razne posudice koje će vam služiti za ukras ili ćete u njima pohraniti nešto poput nakita, kave, šećera ...


Letak Vintage Moderna u Brooklynu.  Check it out!