GRADONAČELNIK U BOLNICI

Kakvo veselje: Bandiću došao predsjedničin emisar s velikim medom

03.05.2017 u 14:10

Bionic
Reading

Tomislav Madžar, posebni savjetnik za zdravstvo i sport predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, posjetio je zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića koji se nalazi u bolnici nakon što je prije dva dana operirao bruh

Madžar je poklonio Bandiću velikoga plišanog medu, s kojim se gradonačelnik brže-bolje i slikao. Fotografiju je, naravno, objavio i na svom profilu na Facebooku.

Madžaru, koji je među ostalim i liječnik, biznismen i glazbeni menadžer s bliskim kontaktima u SOA-i, ovo je drugi angažman na Pantovčaku. Godine 2015. bio je povjerenik za mlade i sport u Uredu predsjednice. No kada se otkrilo da je u tada još oporbenom HDZ-u bio u izbornom stožeru, predsjednica ga je najurila zbog nespojivosti dviju funkcija. No već 2016. vratio se na Pantovčak.

O njegovim vezama s Milanom Bandićem tportal je ranije pisao. Hrvatskoj udruzi mladih (HUM), kojoj je na čelu, 2013. Grad Zagreb dao je na korištenje poslovni prostor, odnosno stan od 180 kvadratnih metara u strogom centru Zagreba.

Tada udruga, koja je osnovana tek dva mjeseca ranije, nije imala ni web stranicu ni telefonski broj.

Madžar je liječnik iz Ljubuškog, a često ga se spominje i kao menadžera pjevača Halida Bešlića, organizatora humanitarnih koncerata, ali i kao čovjeka koji je blisko povezan sa Sigurnosno-obavještajnom agencijom (SOA). Naime Madžar ima ordinaciju na adresi Filipa Grabovca 3, u prostoru koji koristi SOA.

Ovaj 38-godišnjak u HDZ-u je od 2006., a koliku podršku predsjednice uživa, pokazuje i podatak da je ona nazočila obrani njegova doktorskog rada. Među čestitarima bili su i Milijan Brkić, Tomislav Čuljak te bivši HDZ-ov ministar Dragan Primorac.

Našli su se tu i čelni ljudi Hrvatskoga rukometnog saveza. Madžar je naime glavni tajnik udruge Cro unum, čiji je predsjednik Primorac, te je član Liječničke komisije Hrvatskoga rukometnog saveza, kao i član Liječničke komisije Dinamove nogometne škole.