'ima li tu mene'

Juričan pisao Plenkoviću i Bernardiću: Dajte mi Zagrebački holding!

24.12.2019 u 09:26

Bionic
Reading

Dario Juričan objavio je putem svojega Facebooka 'Želim biti Milan Bandić predsjednik RH' otvoreno pismo koje je uputio i na adrese šefova SDP-a i HDZ-a Davora Bernardića i Andreja Plenkovića. U pismu naslovljenom 'Ima li tu mene?' Juričan im skreće pozornost na to da je postao četvrta politička opcija u Zagrebu, ali mu se nitko od njih dosad nije javio

'Poštovani gospodine Bernardić, gospodine Plenković! Ovim otvorenim pismom želim vam skrenuti pozornost da sam na upravo održanim predsjedničkim izborima s prikupljenih 33.145 glasova (87.882 u cijeloj Hrvatskoj) postao četvrta politička opcija u Zagrebu, a da mi se nitko od vas nije dosad javio', započeo je svoje pismo upućeno u središnjice SDP-a i HDZ-a Dario Juričan.

Ističe kako su 'opcije HDZ-a i SDP-a' u Zagrebu u stalnim dilovima s gradonačelnikom Milanom Bandićem, kako piše, dobro namirene. Miroslav Škoro je, poručuje, dobio adventsku kućicu pokraj glavnog zagrebačkog trga, a sada je, dodaje, došao red na njega i podjelu političkog plijena.

'Ja sam svoj komad lovine već odabrao: dajte mi Zagrebački holding! Na vama je da se dogovorite o detaljima oko realizacije, no vjerujem da vam neće biti osobito teško, jer se takvim i sličnim poslovima bavite već duže vrijeme', piše Juričan Bernardiću i Plenkoviću te ih podsjeća da je lista njihovog partnera Milana Bandića na EU izborima 2019. dobila 'bijednih 10.292 glasa', što nije ni trećina onoga što je on postigao.