JE LI EURO U PITANJU?

Jurčević potvrdio: Olić ujutro ide na ključni pregled!

03.06.2012 u 18:42

Bionic
Reading

Hrvatski napadač Ivica Olić, koji se ozlijedio na subotnjoj pripremnoj utakmici s Norveškom u Oslu, otputovat će u ponedjeljak rano ujutro u München na pregled u kliniku dr. Wohlfahrta

Prema izjavi liječnika reprezentacije Zorana Bahtijarevića, Olićeva ozljeda je blaža negoli se naslućivalo u subotu, ali će hrvatski napadač napraviti kompletnu dijagnostiku u klinici dr. Hans-Wilhelma Müller-Wohlfahrta, liječnika koji se dugi niz godina brine o Olićevu zdravstvenom stanju.

Jedan od Bilićevih pomoćnika Nikola Jurčević o ozljedi Olića za tportal.hr je rekao:
'Ni dan kasnije, kada se mišić ohladio, Ivica nije bio siguran je li riječ o grču ili ozbiljnijem problemu. Tek nakon pregleda znat ćemo hoće li biti 100% spreman za Euro', rekao je Jurčević.

Podsjetimo, Olić je u utakmici protiv Norveške iz igre izašao u 71. munuti zbog grča mišića zadnje lože desne natkoljenice, a sinoć nije bilo kliničkih znakova napuknuća.
Očekuje se da će se već u utorak znati koliko je Olićeva ozljeda ozbiljna te s kakvim očekivanjima po pitanju zdravstvenog statusa hrvatski napadač ulazi u završni dio priprema te Europsko prvenstvo.
Budući da je Olić rekao da se od reprezentacije Hrvatske oprašta nakon Eura, zaista bi bilo tužno da mu ozljeda iz pripremne utakmice – u kojoj je igrao svega četiri minute - pokvari idealan scenarij.