TITOVA UDOVICA

Jovanka Broz ima rak

24.08.2013 u 15:13

Bionic
Reading

Nakon intenzivne terapije i njege, u protekla 24 sata došlo je do blagog poboljšanja svijesti udovice bivšeg predsjednika SFRJ Jovanke Broz, javlja B92. Blic saznaje da su liječnici Titovoj udovici dijagnosticirali rak, što je pokazala i rana na dojci, ali još nisu utvrdili je li se rak prvo pojavio na grudima ili je tu samo metastazirao

'Jovanka je odmah operirana, a dodatne analize tek će pokazati koliko je rak uzeo maha. U svakom slučaju, njeno zdravlje je vrlo zapušteno i teško je reći da se može izvući', kazao je dobro obaviješten izvor Blica. Ipak, navodi se da je ona i dalje nestabilna, odnosno da je u stanju poremećenog krvnog tlaka i pulsa. Jovanka Broz je pod stalnim, intenzivnim liječničkim nadzorom i njeno stanje se detaljno prati i primjenjuju se mjere koje su uobičajena procedura kod ovakvih stanja, priopćeno je iz bolnice u kojoj se liječi u Beogradu.

Ako bude bilo kakvih promjena u zdravstvenom statusu gospođe Broz, Urgentni centar oglasit će se priopćenjem. Jovanka Broz primljena je jučer u Urgentni centar u polusvijesnom stanju s dekubitnim ranama i većom ranom na prsištu.