UGODNA JESEN

Još malo kiše, pa opet sunčano

29.09.2014 u 10:43

Bionic
Reading

Niz lijepog vremena sredinom tjedna - u srijedu i četvrtak - prekinut će ciklona koja će nam donijeti nešto kiše. No već od petka možemo očekivati ponovnu stabilizaciju, više sunca i lijep vikend

U utorak će u unutrašnjosti ujutro i dio prijepodneva biti maglovito ili uz nisku naoblaku. Nakon izdizanja magle bit će pretežno sunčano. Na Jadranu će biti sunčano, tek ponegdje na sjeveru uz malu naoblaku. Vjetar će posvuda biti slab. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti će biti od 6 do 11, a na Jadranu od 14 do 19°C. Najviša dnevna temperatura posvuda će se kretati od 21 do 26°C, a tek u krajevima s dugotrajnijom maglom bit će malo niža.

U srijedu će u unutrašnjosti biti djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku te nešto nestabilnije pa je ponegdje moguća slaba kratkotrajna kiša. U unutrašnjosti je mjestimice moguća jutarnja magla. Na Jadranu će i dalje biti pretežno sunčano. U unutrašnjosti će puhati slab vjetar promjenjiva smjera, a na Jadranu slab sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti će biti od 7 do 12, a na Jadranu od 15 do 20°C. Najviša dnevna temperatura posvuda će se kretati od 21 do 26°C, a u krajevima s dugotrajnijom maglom bit će malo niža.

U četvrtak će u unutrašnjosti te na sjevernom i srednjem Jadranu biti promjenjivo oblačno uz mjestimična dulja sunčana razdoblja, a moguća je i slaba kiša ili kratkotrajni lokalni pljusak. U unutrašnjosti je još moguća jutarnja magla. Jedino će na južnom Jadranu i dalje biti pretežno sunčano. Vjetar će posvuda biti slab. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti će biti od 11 do 16, a na Jadranu od 16 do 21°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti će se kretati od 18 do 23, a na Jadranu od 24 do 28°C.

U petak možemo očekivati slično vrijeme kao i u četvrtak, samo uz više sunca u unutrašnjosti. Ponovna stabilizacija vremena očekuje se već tijekom subote.

Za detaljniju prognozu kliknite na ovaj link.