OBDARENA AKTIVISTICA

Jennifer Nguyen treperi od sreće

11.05.2015 u 14:34

Bionic
Reading

Iako se trenutno nalazi na turneji po Aziji, Jennifer svako jutro provede nekoliko sati čitajući kanadski dnevni tisak. Jučerašnji rezultati izborne utrke za parlament savezne države Alberte razveselili su je kao što gumeni bomboni vesele malu djecu

Po prvi puta u dvadeset i nešto godina, Alberta je dobila progresivnu ljevičarsku vladu! Rachel Notley porazila je desničarskog kandidata Jima Prenticea (navodnog nasljednika trenutnog premijera Sephena Harpera).

Budući da je Jennifer osviještena građanka, godinama je muči energetska i ekonomska politika kanadske vlade, a pogotovo projekt Keystone XL pipeline. Trenutno je Jennifer neizmjerno sretna jer je ovaj kobni projekt doveden u pitanje izborom ljevičarske vlade koja je ekološka pitanja stavila u centar vlastitog programa.

Zaboravismo! Jennifer ima 27 godina. Rođena je u Regini, glavnom gradu savezne države Saskachewan; roditelji joj dolaze iz Vijetnama; trenutno živi u Torontu; u slobodno vrijeme bavi se crtanjem, a najdraža tehnika joj je ugljen.

?? : @vividxposure #malaysia #KL #gtr35 #blue

A photo posted by #JENNIFERNGUYEN ?? Jenuine (@_jennifernguyen) on

??@inkidloke ?? killer rose lol #malaysia #melaka looking forward to coming back again! ??

A photo posted by #JENNIFERNGUYEN ?? Jenuine (@_jennifernguyen) on