SASTANAK S MINISTROM

Jelena Veljača: 'Nisam pravnica, ali sam majka i čovjek i mislim da je njihov propust za zatvor'

04.04.2021 u 20:16

Bionic
Reading

Glumica i aktivistica Jelena Veljača na Facebooku je objavila oštar status nakon što je Klinika za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici danas potvrdila da je preminula dvoipolgodišnja djevojčica, teško ozlijeđena u obitelji. Objavu prenosimo u cijelosti

'Policajci su utvrdili da je majka prošle srijede, 31. ožujka, zlostavljala svoju kći udarajući je šakama po glavi i cijelom tijelu. Od siline udaraca djevojčica je zadobila teške ozljede glave i drugdje po tijelu nakon čega je zapala u komatozno stanja, a na Uskrs i izgubila bitku za život.

Soc radnica je bila tamo svaki tjedan. 'Ništa nije upućivalo'.

Malena je umrla danas.

Kako kaže naša Ana Pecotić: treba naložiti da se dostavi popis svih obitelji u kojima je itko ikad osuđen za nasilje i informacija gdje se nalaze djeca, da li s nasilnikom/nasilnicom. Treba ZABRANITI život maloljetnika s osuđenim nasilnicima. To će #spasime tražiti u utorak, 6.4. u 13, kad imamo sastanak s ministrom Aladrovićem, kao i otkaz i oduzimanje licenci i/ili dozvole za rad cijelom 'stručnom' timu iz Nove Gradiške.

Osobno mislim da se mora vidjeti ima li šanse da tim kazneno odgovara. Nisam pravnica, ali sam majka i čovjek i mislim da je njihov propust za zatvor', napisala je Jelena Veljača na Facebooku.

Policajci su utvrdili da je majka prošle srijede, 31. ožujka, zlostavljala svoju kći udarajući je šakama po glavi i...

Objavljuje Jelena VeljačaNedjelja, 4. travnja 2021.