SLIJETANJE MINIBUSA

Jedan dječak teško ozlijeđen, petero djece lakše

19.11.2010 u 10:23

Bionic
Reading

U jutrošnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila na cesti kod mjesta Malovan, u blizini Gračaca, a u kojoj je sa ceste izletio mini autobus s petnaestero osnovnoškolske djece jedno je dijete teže ozlijeđeno, dok se za vozača još uvijek utvrđuje stanje, ali, kako doznajemo iz Opće bolnice Gospić, gdje su ozlieđeni dovezeni, svi su izvan životne opasnosti

Pored teže ozlijeđenog dječaka, kojem je uslijed izlijetanja autobusa slomljena nadlaktica, u gospićku je bolnicu dovezeno još petero djece kojima je pružena liječnička pomoć te su pušteni kući jer su lakše ozlijeđeni.

Podsjetimo, jutros oko 8.10 sati, na cesti između Srba i Gračaca kod mjesta Malovana s ceste je sletio mini autobus koji je prevozio 15 djece na nastavu u Gračac.

Ubrzo nakon izlijetanja na mjesto prometne nesreće došla su vozila hitne medicinske pomoći te policije koji su djecu i vozača prvo odvezli u Dom zdravlja Gračac, a potom su šestero djece i vozača odvezli i u Opću bolnicu Gospić.

Policija je odmah po nesreći izašla na očevid kojim je utvrđeno da je najvjerojatniji uzrok izlijetanja iz ceste neprilagođena brzina.