bez drugog kruga

Jandrokoviću postavili pitanje o debaklu u Zagrebu: 'Kako to mislite? Ne razumijem pitanje. To nije debakl'

16.05.2021 u 22:16

Bionic
Reading

HDZ je ostvario sjajne rezultate, izuzetno smo zadovoljni, ponovno će karta Hrvatske biti plava, izjavio je u nedjelju navečer član Predsjedništva HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković te pritom odbacio tvrdnju da je HDZ u Zagrebu doživio debakl

'Izuzetno smo zadovoljni, od 20 županija u njih 15 HDZ-ovi kandidati su na prvome mjestu, u pet čak neće biti ni drugog kruga, a u njih 10 naši kandidati ući će u drugi krug kao pobjednici prvoga kruga', kazao je Jandroković nakon objave prvih privremenih rezultata lokalnih izbora.

U dvije županije HDZ-ovi kandidati najvjerojatnije ulaze u drugi krug s drugog mjesta, a u tri županije naši kandidati neće biti u drugom krugu, dodao je.

'Radi se o sjajnim rezultatima, navješćuju da bi čak mogli biti bolji nego 2017., tim više što u svim važnim velikim gradovima u kojima smo pobijedili 2017. uvjerljivo vodimo, tako da će ponovno karta Hrvatske biti plava', rekao je Jandroković.

Na novinarsku konstataciju da je HDZ doživio debakl u Zagrebu, Jandroković je rekao: 'Kako to mislite? Ne razumijem pitanje. To nije debakl. Na prošlim izborima za gradonačelnika imali smo pet posto, sad imamo više od 10 posto, to nije nikakav debakl', poručio je Jandroković, javljaju vijesti.rtl.hr.

Gordan Jandroković komentirao je rezultate izbora Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL
  • +6
Andrej Plenković u izbornom stožeru kandidata HDZ-a, HSLS-a i HSU-a Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elveđi/PIXSELL