prerani odlazak

Jandroković uputio sućut obitelji novinarke Suzane Barilar

17.03.2019 u 14:24

Bionic
Reading

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je u nedjelju izraze sućuti obitelji istaknute novinarke i kolumnistice Jutarnjeg lista, Suzane Barilar (46), koja je umrla u nedjelju u Zagrebu, nakon duge i teške bolesti.

'S velikom tugom sam primio vijest o preranom odlasku istaknute hrvatske novinarke Suzane Barilar. Dugogodišnju novinarku i kolumnisticu Jutarnjega lista Suzanu Barilar trajno ćemo pamtiti kao vrsnu izvjestiteljicu iz Hrvatskoga sabora te kao jednu od najistaknutijih hrvatskih političkih novinarki, koja je svojim profesionalnim radom dala veliki doprinos cjelokupnoj novinarskoj struci. Molim Vas, poštovana obitelji, da u ime Hrvatskoga sabora i moje osobno primite izraze najdublje sućuti i poštovanja', stoji u brzojavu sućuti predsjednika Hrvatskog sabora Janrokovića.

>>>Preminula Suzana Barilar, novinarka Jutarnjeg lista, jedna od najistaknutijih hrvatskih političkih novinarki

Suzana Barilar rođena je 1972., a diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Bila je jedna od prvih zaposlenica Jutarnjeg lista u koji je došla 1. siječnja 1998. godine, nekoliko mjeseci prije izlaska prvoga broja. Bila je poznata po britkosti rečenica i razmišljanju, a istovremeno je bila i uvijek spremna pomoći kolegama novinarima, objavio je ranije danas redakcija Jutrarnjeg lista.