suživot s virusom

Jandroković: SDP-ovci ruše sustav i struku; pa neće valjda svatko sebi propisivati samoizolaciju

  • Autor: I. Ba./Hina
  • Zadnja izmjena 27.06.2020 13:50
  • Objavljeno 27.06.2020 u 13:40

Gordan Jandroković

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek

HDZ-ov nositelj liste u II. izbornoj jedinici Gordan Jandroković rekao je u subotu da je ponašanje SDP-ovaca neodgovorno jer ruše sustav i struku, a građanima je poručio da je jedini način uspješnog balasiranja suživota s virusom, slušanje stručnih uputa

"Ponašanje SDP-ovaca je neodgovorno, ruše sustav, ruše struku, ruše one ljude koji su se pokazali itekako stručnima i izvanredno reagirali na izazov koji je došao pred Hrvatsku", izjavio je Jandroković u Čazmi komentirajući samoinicijativnu samoizolaciju potpredsjednika SDP-a Rajka Ostojića i kandidata Restart koalicije u II. izbornoj jedinici.

Ustvrdio je da Hrvatska sada treba ozbiljne i odgovorne ljude, a ne one koji kroz jeftine spinove, pošalice šalju potpuno krive, neodgovorne i neozbiljne poruke.

"Pa neće sad svatko sebi valjda propisivati samoizolaciju i određivati mjere liječenja, nego ćemo slušati stručnjake i epidemiologe", kazao je te građanima uputio poruku da slušaju preporuke struke, jer je to jedini način balansiranja zaštite života i zdravlja te istovremenog rada gospodarstva.