HAK UPOZORAVA

Jak vjetar otežava promet

15.05.2011 u 22:25

Bionic
Reading

Zbog bočnih udara bure, za sav je promet zatvorena dionica autoceste A 1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica. Obilazak je D 27 preko Zatona Obrovačkog i Gračaca, javlja Hrvatski autoklub

Zbog jake bure na dionici Jadranske magistrale (D8) od Bakra do Svete Marije Magdalene, zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Na Krčkom i Paškom mostu zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle.

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje.

Promet je pojačan na autocesti A 1 od Karlovca u smjeru Lučkog, a zbog radova između Lučkog i Jastrebarskog od 15. do 17. km vozi se usporeno i u koloni.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda, obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani.

Na autocesti A 2 Zagreb-Macelj na čvoru Đurmanec zatvoren je ulaz prema graničnom prijelazu Macelj. Vozi se obilazno državnom cestom D 1.

Na graničnom prijelazu Bregana povremeno je pojačan ulazak osobnih vozila, izlazak na prijelazima Kaštel, Rupa i Macelj.

Trajekti plove prema plovidbenom redu.