MILINOVIĆ SE BRANI

'Ja tog Livaju uopće ne poznajem'

09.04.2010 u 13:00

Bionic
Reading

'Ja tog Livaju uopće ne poznajem. Rukovao sam se na toj utakmici sa stotinjak ljudi', kazao je ministar Darko Milinović nakon što je objavljena fotografija na kojoj se uoči utakmice polufinala Kupa na Poljudu grli s Ivicom Livajom, osuđenim zbog tučnjave na Hvaru

Prijatelja splitskog gradonačelnika Željka Keruma prati i reputacija obiteljskog nasilnika. Svoju je suprugu Dijanu Livaju, prema pisanju medija, više puta pretukao, no niti jedan slučaj nije dobio pravosudni epilog.

'Pozivam sve žene koje muž samo krivo pogleda da ga prijave policiji', kazao je za tportal Milinović. Dodao je da ga je tijekom utakmice 'bilo sram' zbog istupa navijača Hajduka koji su hukali kada bi koji tamnoputi igrač Dinama imao loptu. Milinović dodaje da nije vidio da su na teren bacane kore banana.

Ministar Milinović odgovorio je i na prozivke gospićkih branitelja iz Udruge pripadnika Zbora narodne garde 117. brigade iz Gospića, koji su nakon objave registra branitelja zaključili da je ministar 'napumpao' braniteljski staž.

'Ako me netko kleveće, onda je to gospodin čija je supruga 90-ih polijevala vodom ljude koji su nosili hrvatsku zastavu. Moj ratni put u Gospiću je svima poznat', zaključio je Milinović.