NOVE REAKCIJE

Oglasio se i Milinović: 'Vraćaju nas u kaljužu. Nećete biti vlasnici moga glasa!'

20.04.2024 u 09:07

Bionic
Reading

Ne stišavaju se reakcije na odluku Ustavnog suda da Zoran Milanović ne može biti mandatar i predsjednik Vlade. Oglasili su se brojni političari i ustavni stručnjaci, a svoje mišljenje je na Facebooku podijelio bivši ministar zdravstva, a danas predsjednik stranke LiPO Darko Milinović

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

'Završio danas operacije, rekoh idem vidjeti na portalima ima li što novo? Kad ono udarna vijest. Mislim se, eto Plenki (čini se bliže tome nego drugi) složio većinu. Rekoh, dobro je da što prije imamo vladu. Čitam dalje - Milanović kršio Ustav. Ok, to se očekivalo da će Ustavni sud ponoviti.

Čitam dalje - ne može biti mandatar, pa i to znamo, što se ponavljaju? Hoću ugasiti portal i onda shvatim i ako dade ostavku ne može biti mandatar! Ne mogu vjerovati.

Kada se situacija smirila, kada napokon postajemo pristojni, uljuđeni, evo Ustavnog suda. Ovakve odluke Ustavnog suda koji se stavljaju iznad Sabora, vraćaju nas u kaljužu iz koje izađošmo bar u zadnja 3 dana.

Ej, suci Ustavnog suda. Vi bi bili vlasnici svih glasova na ovim izborima bilo lijevih, bilo desnih. Ne dam vam da odlučujete o mom glasu (glasao sam za desnicu) To je moje i ničije više, a pogotovo ne vaše. To je moj glas koji samo oni za koje sam glasao, a ne Ustavni sud, mogu zlorabiti i razočarati me, a nadam se da neće. Prvi puta mi neugodno djela države za koju sam bio spreman,kao i mnogi,poginuti.

Molim Boga da se probudim,da to sve sanjam. O Bože nije san, zbilja je, a ja u takvoj zbilji koja bi bila vlasnik naših glasova (i desnih i lijevih i liberalnih i zelenih...) ne želim živjeti, sram me je. Hej prijatelji iz Domovinskog (i ostali), na ovo morate reagirati upravo radi domovine i onoga što predstavljate. Tko je to jači od bilo čijih 76.'